Ana Merlin, Ravnatelj kazališta Merlin

Nefertumovce sam upoznala jednog radnog, proljetnog dana kad je naše kazalište Merlin imalo potrebu za kreiranjem nove, kreativnije web stranice. Očekivala sam da će iz svijeta informatike u svijet kazališta doći službena lica, brzinskog razmišljanja, i da se baš neću dobro snaći u moru nepoznatih pojmova. Nadalje, imala sam umjetničku, pomalo zatvorenu, individualnu sliku o tome kako bi naša stranica trebala izgledati, čak zračiti, i bila sam gotovo sigurna kako baš nitko ne može ući u moj um i biti produžena ruka moje komorne ideje. Analogno svemu tome, dočekala sam ih malkice namrštena i napravljeno ubrzana, misleći kako ću ostaviti dojam osobe koja zna što hoće, i tako se približiti njihovom načinu rada. Sjeli smo na čaj.

Tena je bila beskrajno blaga, uljudna i strpljiva, a kolega fin, uglađen, znalačkog pogleda vodio razgovor. Moja je bezrazložna ušpićenost polako splašnjavala, i razgovor o kazalištu, web dizajnu, životu, postajao je sve ugodniji i obečavao otvorenu, iskrenu, profesionalnu, financijski prihvatljivu i jednostavnu suradnju. Pažljivo su nas slušali, istinski razumijevali naše potrebe i zahtjeve, predlagali najbolja rješenja, što je meni osobno bilo najvažnije, strpljivo tolerirali naše nepoznavanje sustava od kojeg tražimo uslugu, i predočili nam ponudu koja je uistinu prihvatljiva.

Sastanak je završio našim dogovorom o određenom dizajnu naše stranice, i brzoj realizaciji programa. Kad su otišli osjećala sam sreću što me nisu frustrirali, već sasvim suprotno, opustili, i s veseljem sam očekivala prve prijedloge stranice. Sve se je odvilo prema dogovoru, što je danas uistinu rijetkost! U zajedničkoj harmoničnoj komunikaciji, dovršili smo ljiepu, funkcionalnu stranicu i pustili je u život.

Imali smo prilike proći i edukaciju o održavanju stranice, koja je također bila na visko profesionalnij razini, uz fantastičnu brošuru kreiranu od Tene, prilagođenu laicima, a izuzetno funkcionalnu i znalcima u tom području.
Puno mi znači i to da mogu nazvati bilo kad, da me na telefonu dočeka nježan, razuman i strpljiv Tenin glas, i da s lakoćom riješimo ono zbog čega sam zvala. Uvijek sam dočekana kao dobrodošla, uvijek.

Dakle, upoznajući Nefertumovce, u poslovnoj suradnji s njima, upoznala sam odlične stručnjake u njihovom fahu, jednostavne i promtne, efikasne suradnike, mlade ljude briljantnih umova, umjetnike u kreiranju lijepih slika, poštene osobe, iskrene sugovornike i strpljive poslovne partnere.
Hvala vam Nefertum