Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Atelier Boras - galerija moja

Poštovana gospodo,

Sa zadovoljstvom sam započeo suradnju s vama. Nefertum IT je korektan poslovnu subjekt. Uvijek ste dostupni i na raspolaganju svojim klijentima. Zahtjeve ispunjavate u kratkom vremenskom roku.
 
Također ste korektni po pitanju cijene. Zadovoljan sam pruženim poslovnim uslugama te sukladno tome nastavljamo započetu suradnju. U nadi obostranog zadovoljstva našom, suradnjom srdačno vas pozdravljam.

Mill Boras