Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Sanja, FirstAdria Holidays

Nakon loših iskustva put me je vodio u NEFERTUM IT i nakon svega moram reći da je taj put bio najispravniji!!

Moram priznati da je već upit za ponudom, odnosno ODGOVOR ISTOG DANA SA GOTOVOM PONUDOM bio presudan da se odlučim za NEFERTUM IT i sa zadovoljstvom sam odbila ostale koji su se sjetili javit nakon nekoliko dana. Nakon toga su samo još slijedila ugodna iznenađenja s profesionalnim radovima, brzim odgovorima, dostupnosti i svakako sa njihovom ljubaznošću. Na ovaj odličan Team ja nemam niti jednu primjedbu, ovo je bilo najugodnija i najbolja suradnja koju sam doživjela od kada sam došla u Hrvatsku. Ovaj MLADI Team može biti veliki primjer raznim tvrtkama i vjerujem da će se čuti o njima.

Hvala cijelom Team-u na ovoj ugodnoj suradnji, na Vašem trudu i odlično obavljenom poslu, ispunili ste mi svaku želju bez ikakvih problema pa čak i dali sugestije, Svaka čast!

Hvala dragoj Teni na brzini odgovora, ljubaznosti, smjeha, ……

Jedna njemačka marketinška uzrečica kaže: "Der Kunde ist König" - "KUPAC JE KRALJ", e pa hvala NEFERTUM IT što sam se i ja osjećala kao kraljica- BRAVO!

Svakako ću Vas preporučiti gdje god i kad god stignem!