Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Hotel Sliško

U želji za stvaranjem nove web-stranice našeg hotela, s ciljem redovitog informiranja o našim uslugama, te omogućavanja lakše komunikacije redovnim klijentima kao i privlačenju novih, u tvrtci Nefertum pronašli smo izvrsnog partnera koji nam je ponudio kreativna rješenja čak i iznad naših očekivanja.

Imajući u vidu prijašnja iskustva posebno bismo željeli istaknuti i pohvaliti njihovu pristupačnost i ljubaznost u komunikaciji, brzinu rješavanja problema i fleksibilnost u ispunjavanju naših zahtjeva, te, što danas nije zanemariva stavka, pristupačne cijene.

Pozitivne promjene koje je donijela naša nova web-stranica nisu olakšale posao samo nama djelatnicima, nego i našim klijentima od kojih svakodnevno dobivamo pozitivne povratne informacije koje nam samo dodatno potvrđuju da je tvrtka Nefertum za nas napravila uistinu dobar posao.

Hotel Sliško