Jadrotours Rijeka

Prvu web stranicu napravili smo davne 2003. godine. U to vrijeme stvari su bile na znatno primitivnijem nivou i za male tvrtke prilično je bilo teško ostvariti velike zahvate u oblikovanju internetskih sadržaja. Tijekom ovih godina promijenili smo izgled naših stranica u četiri navrata i ne možemo se pohvaliti s podrškom koju smo od dizajnera imali na tom putu. Uglavnom su to bile tvrtke koje su ljubomorno čuvale svoje znanje i nisu ga rado prenosile čak ni u domeni ažuriranja koje je u našem poslu jako važno.

Ove godine upoznali smo agenciju Nefertum čiju smo ponudu za dizajn i održavanje prihvatili uz malu dozu opreza zbog iskustava u prošlosti. Nasreću, pokazalo se da je tim na čelu s gospođicom Tenom, koji je radio zajedno s nama na oblikovanju nove stranice pokazao toliko spremnosti na suradnju i ispunjavanje naših želja da smo ostali iznimno ugodno iznenađeni.

Povrh svega, iako imamo već iskustva u ažuriranju web stranica, novi dizajn i jednostavnost rada pokazao je da nam to iskustvo gotovo i nije bilo potrebno. Dovoljno je bilo nekoliko telefonskih razgovora i uputa za zahtjevnije radnje i to je bilo riješeno. Nakon nekoliko mjeseci, naša stranica radi besprijekorno i gotovo da nemamo potrebu za pojašnjenjima ili rješavanjem nekog problema.

Sve pohvale na ozbiljnost, profesionalnost i dostupnost u svakoj situaciji.