Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Josip Pandurić, direktor izdavačke kuće "Disput"

Zbog zastarjelosti dizajna početkom smo godine poželjeli, a zbog tehničkih problema s našom internetskom stranicom i morali krenuti u njezino grafičko osvježenje i tehnološko unapređenje. Budući da s drugom tvrtkom, našim dugogodišnjim web-dizajnerom, u toj nakani nismo našli zajednički jezik jer su za gotovo sve naše sasvim logične i nenametljive prijedloge imali univerzalan odgovor NE MOŽE! (a ono što su prihvatili koštalo bi nas k'o svetog Petra kajgana), divno nam je došla suradnička ponuda Nefertuma.

Njihov je naime univerzalni odgovor listom bio: NARAVNO, MOŽE!, potkrijepljen uvijek primjerenim tolerantnim odnosom, poštivanjem rokova, uvažavanjem mišljenja naručitelja i - što nije najmanje važno - jeftinijom uslugom. Rezultat su naše nove, redizajnirane web-stranice za koje od naših posjetitelja dobivamo samo čestitke. One, naravno, dobrim dijelom idu Nefertumu!