Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Julija Turk, Orto i Medi centar

Proslavom 10. godišnjice rada poduzeća, odlučili smo "osvježiti" vizualni identitet te modernizirati web stranice. Do Nefertum IT smo došli slučajnim putem te odmah nakon prvog sastanka krenuli smo u suradnju, postavili smo jasne ciljeve i vremenske rokove.

U kratkom roku i odličnoj cijeni, realizirane su sve naše želje.
Jednostavno ažuriranje sa vrlo jasnim uputama, omogućuje nam da sa zadovoljstvom mijenjamo ili nadopunjujemo sadržaj stranice.

Dragi Nefertum IT, hvala Vam na odličnoj web stranici, brzoj realizaciji, dostupnosti, profesionalnosti te naravno ugodnoj suradnji.