O nama

Nefertum IT je mlad obrt za pružanje računalnih usluga. Naš tim se sastoji od školovanih informatičara, svestranih i uvijek u trendu dizajnera, te vrhunskih voditelja organizacije poslovanja i prodaje. Svaki član ovog mladog i dinamičnog tima ima mnogo znanja i iskustva, ali isto tako svakodnevno napreduje, uči o novim tehnologijama i radi na vlastitom usavršavanju, te time doprinosi i kvaliteti našeg timskog rada.

Za sve naše klijente uvijek stojimo na raspolaganju, bez obzira radi li se o Internet stranici, tehničkim pitanjima ili informatičkim problemima. Svakom klijentu pristupamo kao individualcu sa svojim željama i potrebama i pružamo mu kompletnu uslugu.

Kvaliteta i zadovoljstvo naših klijenata uvijek nam je na prvom mjestu. Ne prodajemo gotove proizvode, već proizvode koji su namijenjeni svakom klijentu zasebno. Svaki novi klijent nam je dodatno zadovoljstvo jer sa našim klijentima i mi puno toga naučimo, otvaramo nove poglede i usvajamo nova znanja.

Nefertum IT svakodnevno prati novosti iz svijeta IT-a kako bi i sebi i svojim klijentima pružili mogućnost rada na najnovijim tehnologijama te kako bi bili u toku sa svjetskom informatičkom scenom.

Naše radove možete pogledati u rubrici Reference, a ukoliko želite našu ponudu ili ugovoriti sastanak slobodno nas kontaktirajte.