Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

O nama

Nefertum IT je mlad obrt za pružanje računalnih usluga. Naš tim se sastoji od školovanih informatičara, svestranih i uvijek u trendu dizajnera, te vrhunskih voditelja organizacije poslovanja i prodaje. Svaki član ovog mladog i dinamičnog tima ima mnogo znanja i iskustva, ali isto tako svakodnevno napreduje, uči o novim tehnologijama i radi na vlastitom usavršavanju, te time doprinosi i kvaliteti našeg timskog rada.

Za sve naše klijente uvijek stojimo na raspolaganju, bez obzira radi li se o Internet stranici, tehničkim pitanjima ili informatičkim problemima. Svakom klijentu pristupamo kao individualcu sa svojim željama i potrebama i pružamo mu kompletnu uslugu.

Kvaliteta i zadovoljstvo naših klijenata uvijek nam je na prvom mjestu. Ne prodajemo gotove proizvode, već proizvode koji su namijenjeni svakom klijentu zasebno. Svaki novi klijent nam je dodatno zadovoljstvo jer sa našim klijentima i mi puno toga naučimo, otvaramo nove poglede i usvajamo nova znanja.

Nefertum IT svakodnevno prati novosti iz svijeta IT-a kako bi i sebi i svojim klijentima pružili mogućnost rada na najnovijim tehnologijama te kako bi bili u toku sa svjetskom informatičkom scenom.

Naše radove možete pogledati u rubrici Reference, a ukoliko želite našu ponudu ili ugovoriti sastanak slobodno nas kontaktirajte.