Reference

Chefica

Cheficahttp://www.chefica.hr

Što smo radili:

Inspirirani stoljetnom tradicijom ispijanja izvornih prirodnih čajeva te pod utjecajem mašte i kreativnosti u obiteljskoj kuhinji, jedne večeri se rodila ideja o Chefici koja ima cilj da nadahnjuje ljubitelje čajeva, začina i zdrave hrane.

ZG Prsten

ZG Prstenhttp://www.zgprsten.hr/

Što smo radili:

Rimac Automobili

Rimac Automobilihttp://www.rimac-automobili.com

Što smo radili:

EuroArt Band

EuroArt Bandhttp://www.euroart-band.com

Što smo radili:

EUROart band sastavljen je od šest članova: Neven Banfić, Dario Sinjeri, Neno Kos, Branko Jemrić, Marijana Filipan, Igor Drvenkar. Svi smo relativno rano započeli svoje glazbene karijere, (neki od nas već sa 13 godina) te smo kroz godine surađivali sa mnogim renomiranim estradnjacima

Adria Base Yachting

Adria Base Yachtinghttp://www.kroatien-yacht.com

Što smo radili:

ADRIA BASE YACHTING is one of the biggest Yacht Charter Agencies in Europe specialized for Croatia.

Whether you are searching for a sailing yacht, a motorboat or a mega yacht, with us you can choose in a wide range of more than 4000 well maintained yachts (sailing yachts/catamarans/motorboats/luxury yachts) along the Adriatic coast from Pula to Dubrovnik. ….?

Primavista

Primavistahttp://www.prima-vista.hr/

Što smo radili:

PRIMA VISTA d.o.o. je konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Specijalizirani smo za pružanje konzultantskih usluga iz područja pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU i nacionalnih fondova, usluga upravljanja projektima i pružanje usluge edukacije iz područja upravljanja projektima.

Solana Nin

Solana Ninhttp://www.solananin.hr

Što smo radili:

Stoljećima Solana Nin daje život. Othranila je mnoge generacije. Udomila mnoge biljke i životinje. Ljubav prema soli prenosi se s naraštaja na naraštaj. Na svojim su gozbama i rimski carevi uživali u punoći i bogatstvu okusa ninske soli. Starosti naše solane svjedoči i rimska zapornica koja se i danas nalazi na poljima soli.

Udruga iznajmljivača Funtana

Udruga iznajmljivača Funtanahttp://www.funtana-app.com

Što smo radili:

Funtana se prostire od Zelene lagune na zapadu do uvale Valkanela na jugu, te se smatra najrazvedenijim dijelom istarskog poluotoka. To je malo ribarsko, turističko i poljoprivredno mjesto, ima malo više od tisuću stanovnika, a nalazi se na zapadnoj obali Istre, između Vrsara i Poreča.

QBusiness

QBusinesshttp://www.qbusiness.org/

Što smo radili:

We like to work and enjoy. We like to inspire. We are inspired by knowledge in a variety of fields. We learned from many different people - leaders, professors and experts.

Ogledala mašte

Ogledala maštehttp://www.josipacamber.com/

Što smo radili:

Kao najnematerijalniji od svih materijala i jedini koji vatru pretvara u led, staklo već tisućljećima jednakim intenzitetom plijeni našu pažnju neograničenim mogućnostima kolorističkih i prostornih doživljaja u međuprostoru stvarnog i imaginarnog. Iako bliska našem oku, davno otkrivena ljepota svjetlosti i svijeta oblika koji se zrcali na transparentnim staklenim površinama nerjetko ostaje nedokučiva umu, koji joj je stoga sklon pripisati čak i osobine drugog i drugačijeg svijeta.