Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Grafički dizajn

iStock_000012546628_ExtraSmall.jpgNudimo Vam usluge grafičkog dizajna. Grafički dizaj se odvija između klijenta i našeg dizajnera kako bi se što bolje i kvalitetnije prenijela određena ideja, zamisao ili poruka u svrhu informiranja, educiranja ili upoznavanja preko vizualnih komunikacija i prezentacija. Koriste se različite metode za stvaranje dizajna, "igra riječi", simboli, slike i drugi vizualni efekata za prikaz ideja i poruka.

Grafički dizajneri koriste tipografiju, umjetnost, ilustraciju te razne tehnike za izradu konačnog proizvoda. Osnovne značajke koje čine grafički dizajn su:

  • poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici;
  • dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi.

 

Grafički dizajn uključuje izradu logotipa, publikacija (časopici, novine, knjige), reklame, pakiranje proizvoda, brošura, letaka... sve ono što Vam je potrebno za Vašu promociju.