Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Projektiranje informacijskih sustava

iStock_000015336631_ExtraSmall.jpgInformacijski sustav razvija se postupno, te treba pratiti potrebe krajnjeg korisnika. Potrebno je na odgovarajući način zadovoljiti potrebe za informacijama i znanjem, upravljati svim informacijama među korisnicima, i računalno podržavati aktivnosti vezane uz arhiviranje podataka (prikupljanje, odradu i korištenje). Važno je napomenuti da izgradnja informacijskog sustava treba započeti sa projektiranjem sustava, a ne sa kupnjom opreme, programiranjem ili uređivanjem podataka.

Projektiranje informacijskog sustava temelj je organizacijske strukture svakog poslovanja. Kod projektiranja sustava vrlo je važno postaviti tri osnovna pitanja: Što je cilj sustava? Koje su funkcije sustava? Od čega se sustav sastoji?

Ukoliko se odlučite da bi Vaš sustav trebalo informatizirati ili da bi htjeli promijeniti trenutnu organizacijsku strukturu svog poslovnog slobodno nas kontaktirajte.