Izrada internet stranica

U doba velikog razvitka, napretka i modernizacije te oštre konkurencije vrlo je važan dobar marketing i oglašavanje. Jedan od najvećih medija danas je Internet, te ukoliko želite pratiti trendove, biti uz rame svojoj konkurenciji ili jednostavno želite da se sazna za Vas, Internet stranica je prvi i pravi korak u tom procesu.

more
Izrada internet stranica

IT Pitanja

Zanima Vas što je CMS (Content Management System), kako otovoriti i registrirati domenu, zašto ne radimo prijedlog dizajna prije nego ugovorimo zajedničku suradnju? Sva ova pitanja možete pročitati u našoj rubrici IT pitanja. Ukoliko i sami želite postaviti pitanje, slobodno nam se obratite, vrlo rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i postaviti ga u rubriku IT pitanja kako bi i drugi korisnici mogli biti upućeni u te informacije.

more
IT Pitanja

Kontakt

Želite uvesti promjenu u svoje poslovanje, izraditi novu Internet stranicu, ili želite zanimljiv i unikatan dizajn Vaših Internet stranica, vizitki, brošura... Obratite nam se sa potpunim povjerenjem. Ovdje smo za Vas i biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na svako Vaše pitanje u svrhu zajedničke i kvalitetne suradnje.

more
Kontakt

Web dizajn

iStock_000017205884_ExtraSmall.jpgNefertum IT Vam nudi svoje usluge web dizajna. U prijedlogu dizajna uvijek se trudimo i radimo na tome da dizajn bude zanimljiv i razumljiv namijenjenoj publici te da je unikatan i prepoznatljiv. Imamo maštovite i kreativne dizajnere koji jako dobro poznaju tehničku stranu dizajniranja materijala i sadržaja za objavljivanje na Internetu (osobito pri dizajniranju dinamičkih elemenata).

Wed dizajnom podrazumijevamo proces donošenja odluka koje za cilj imaju konstruiranje, oblikovanje i kreiranje Vaše Internet stranice (ili dijela Vaše Internet stranice). Na sastancima sa našim klijentima pokušavamo unaprijed odrediti plan, ideje i zamisli, a nakon toga naši dizajneri rade na realizaciji plana i ideja.

Ukratko možemo samo reći da je web dizajn proces planiranja i stvaranja Internet stranice. Tekst, slike, digitalni mediji su elementi koje dizajner oblikuje u skladu sa propisanim standardima za izradu Internet stranica kako bi se ti sadržaji vidjeli na Vašem Internet pregledniku. Proces web dizajna uključuje konceptualizaciju, planiranje, post-produkciju, istraživanje i medijsku kontrolu s određenim ciljem.

Naši dizajneri su mladi kreativni, puni ideja i ambicioznosti te sa svakodnevnom željom za učenjem i stjecanjem novog znanja i iskustva. Cilj nam je uvijek biti u trendu!